TAPAHTUMAT

Wellstersin tapahtumatarjonta Loviisan kauniissa Strömforsin Ruukissa, Ruotsinpyhtäällä

Tarjoamme rentouttavia ja virkistäviä aktiviteetteja valmentajiemme ja kouluttajiemme ohjaamina, sekä luonnossa että Hyvinvoinnin Werstaallamme.

LUONTO VOITTAA AINA® – tapahtumat kutsuvat sinut mukaamme Strömforsin Ruukin ympäröivään luontoon ja nauttimaan ulkoilmasta.
Lähde kanssamme melontaretkelle Kymijoen Saarelan suojelualueelle kajakilla, kanootilla tai SUP-laudalla.
Tule mukaan fatbikeretkille kohottamaan kuntoa ja kokemaan alueen kauniit ja vaihtelevat pyöräreitit.
Jos haluat oppia uutta, osallistu SUP-alkeiskurssillemme, jonka avulla saat hyvän pohjan suppailuharrastukselle.
Rentouttavat retket ja leirit luonnon keskellä tarjoavat mahdollisuuden irrottautua arjen kiireistä ja nauttia luonnon rauhasta.

Hyvinvoinnin Werstaalla voit keskittyä kehon ja mielen hyvinvointiin.
Tarjoamme jooga– ja ilmajoogatunteja, jotka antavat tilaisuuden rentoutua ja virkistyä vanhan tehtaan erityisessä ympäristössä.
Lisäksi järjestämme hyvinvointileirejä ja retriittejä, joiden sisältö tarjoaa syvällisempää hyvinvointia ja itsetutkiskelua.

Päivitämme tapahtumakalenteriamme uusilla aktiviteeteilla, joten seuraa sivustoamme löytääksesi juuri Sinulle sopivan tapahtuman!

Koe uusi ulottuvuus hyvinvoinnillesi ilmajoogan avulla! LUONTO VOITTAA AINA ® -ilmajoogaharjoitukset tarjoavat kehonhallintaa ja rentoutumista ilmasilkin avulla turvallisella tekonurmialustalla.

MAANANTAIN ILMAJOOGA

Ilmajooga maanantaisin klo 17-18 Strömforsin Ruukissa
Koe kehonhallinnan uudet ulottuvuudet ja vahvista keskivartalon lihaksia ilmajoogan parissa.
Tervetuloa rentoutumaan Hyvinvoinnin Werstaallemme.

img-3

MAANANTAIN JOOGA

Joogaharjoitukset maanantaisin klo 18.15-19.15 Strömforsin Ruukissa.
Kaikille sopivat, matalankynnyksen joogaharjoitukset Hyvinvoinnin Werstaallamme.
Tule huoltamaan kehoa ja mieltäsi!

img-4

TIISTAIN KAJAKKIRETKI

Kajakkiretki tiistaisin klo 18 alkaen Strömforsin Ruukissa.
Osallistu ohjatuille kajakkiretkillemme ja koe melontaseikkailu Saarelan luonnonsuojelualueen koskemattomassa luonnossa. Lähde siis kanssamme tutustumaan Kymijoen läntisen haaran upeisiin maisemiin.

Koe melontaseikkailu Saarelan luonnonsuojelualueella ja nauti ainutlaatuisesta ympäristöstä.

KESKIVIIKON KANOOTTIRETKI

Kanoottiretki keskiviikkoisin klo 18 alkaen Strömforsin Ruukissa.
Lähde mukaan ohjatuille kanoottiretkillemme, jotka kuljettavat sinut upean Kymijoen läntisen haaran maisemiin. Koe melontaretki Saarelan suojelualueen luonnonkauniissa ympäristössä.

img-6

TORSTAIN SUP-RETKI

SUP-melontaretki torstaisin klo 18 alkaen Strömforsin Ruukissa.
Olet tervetullut seuraamme ohjatuille SUP-retkillemme. Seikkailu Kymijoella yhdistää tasapainoisen liikkumisen ilon ja luonnon hyvinvointivaikutuksen, kun seuraamme Saarelan suojelualueen luonnontilaista reittiä.

Wellstersin läskipyöräretkillä kierrämme hiekkateitä, seuraamme luontopolkuja, poljemme kuntoradalla ja valloitamme pikkumetsäteitä.

LAUANTAIN LÄSKIPYÖRÄILY

FATBIKE-retket lauantaisin klo 10 alkaen Strömforsin Ruukissa.
Pyöräilemme alueen vaihtelevissa maisemissa ja monipuolisessa luonnossa, kiertäen hiekkateitä, seuraten luontopolkuja ja valloittaen pikkumetsäteitä.

img-8

SUP-ALKEISKURSSI

SUP-melonnan alkeiskurssi 16.6.2024 klo 10 alkaen Strömforsin Ruukissa.
Osallistu SUP-lautailun alkeiskurssille ja tutustumisretkelle Kymijoen läntisen haaran maisemiin! Tämä kurssi tarjoaa sinulle vankan ja turvallisen pohjan uuden harrastuksen aloittamiseen sekä valmiudet itsenäiseen suppailuun.

Tutustu Wellstersin monipuolisiin tapahtumiin Loviisassa ja osallistu ympärivuotisiin hyvinvointi- ja luontoaktiviteetteihin, jotka tarjoavat elämyksiä upeassa Strömforsin Ruukin ympäristössä.

WELLCAMP – HYVINVOINTILEIRI

Osallistu WellCamp-hyvinvointitapahtumaan 9.-11.8.2024 Strömforsin Ruukissa! Hemmottele kehoa ja mieltä monipuolisella ohjelmalla, joka sisältää liikuntaa, ravitsemusta ja rentoutumista.