LUONTO VOITTAA AINA ®

Jooga

Jooga nauttii edelleen suursuosiota ja saa ihmiset innostumaan kokonaisvaltaisesta lajista uudelleen.

Joogaharjoituksen fyysiset ja henkiset hyödyt ovat tutkitusti merkittäviä ja vaikutukset koetaan positiivisena usealla elämänalueella.

Harjoitteet voivat olla rennon herätteleviä ja nivelten mobilisointia uuteen päivään.
Joogaohjauksen sisältö voi olla voimaannuttavaa tai keskitytään harjoittamaan enemmän tietoista läsnäoloa, mielenhallintaa ja keskittymiskykyä.

Parhaat hyödyt saat tietenkin säännöllisellä joogaharjoittelulla, jolloin hyväolo heijastuu joogamaton ulkopuolelle, Sinun arkeesi.

Joogasalissamme ohjataan myös äänimaljarentoutusta, missä äänimaljojen äänten värähtelyjen avulla annetaan keholle ja mielelle mahdollisuus päästä syvään rentoutustilaan, lähemmäs omaa itseään ja kehoaan.

Äänimaljarentoutus on lempeä hoitomenetelmä, joka sopii useisiin tarpeisiin, kuten rauhoittumiseen, stressiin, syvärentoutukseen, ahdistukseen, kehon jännitystilojen laukaisemiseen, itsehallinnan ja itsetuntemuksen parantumiseen.

Äänimaljarentous on helppo tapa tutustua rentoutus- ja meditaatioharjoituksiin. Jokainen kokee äänimaljarentoutuksen yksilöllisesti matkana omaan sisimpään, kehon rentoutumiseen ja tunteiden purkamiseen. Tämä selviää kokeilemalla.

Joogasaliltamme löytyvät joogamatot, tiilet, bolsterit, viltit ja kaiuttimet. Joogasali on 110 neliötä ja keskellä on tunnelmaa antava takka. Salissa on lisäksi oleskelutila ja pitkä pöytä tuoleineen.

Ota yhteyttä