LUKSUSTA LUONNOSSA

Tuotemerkkimme LUONTO VOITTAA AINA® ideologia näkyy myös majoitustarjonnassamme.

Vaihtoehdoissamme ovat luonto ja luonnonmukaisuus läsnä.

Viihtyisä majatalomme, Willa Wellsters sijaitsee Strömforsin Ruukin kulttuurihistoriallisen kylän tuntumassa.

Esiin otetut hirret koristavat seiniä ja luovat lämmintä tunnelmaa vuonna 1947 valmistuneeseen rakennukseen, missä ryhmäsi kanssa voit viipyä pidempäänkin. Luonnon reunamilla olevaan majataloomme mahtuu mukavasti kymmenen majoittujaa. Tilavalla piha-alueella voit viettää aikaa pelaillen, rentoutuen ja ruuasta nauttien.

Kokonaisvaltaisen luontokokemuksen saat yöpymällä glamping-kohteissamme, mitkä tarjoavat tilaisuuden irrottautua arjesta ja ottaa nautinnollisen yhteyden luontoon. Majoituskohteemme ovat huikea elämys luonnon ja veden läheisyyttä etsivälle matkailijalle.

Glamping on yhdistelmä sanoista camping ja glamour. Tässä virkistysmuodossa luontokokemukset yhdistyvät mukavuuteen ja harmoniaan luonnon kanssa.

Uniikit Laawu Wellstersit ovat trendikkäitä ja ekologisia majapaikkoja veden äärellä. Voit eräillä, meloa ja nauttia ateriasta ulkosalla, mutta nukkua yösi oikeassa sängyssä, pehmeällä patjalla ja tyynyllä sekä puhtaissa lakanoissa. Laawumme antavat Sinulle elämyksen!

Puumajoitteessa vietät yön yläilmoissa ja heräät aamulla, kun tuuli hyväilee telttasi kangasta. Avaat teltan luukun ja ihailet ympäröivää luontoa yläilmoista varpaita heilutellen. Yövyt siis korkeatasoisesti puussa.

Glamping-kohteemme ovat ystävyksille, pariskunnille ja perheille tarkoitettuja, ainutlaatuisia luonnon ja veden äärelle sijoittuvia elämysmajoituksia.

Willa Wellsters

Majatalomme sijaitsee kauniilla tontilla, luonnon reunamilla ja tarjoaa majoituksen jopa kymmenelle kulttuurihistoriallisen Ruukkimiljöön tuntumassa.

Laawu Wellsters

Lautalle rakennettu laawu on kotimainen, trendikäs ja ekologinen pienrakennus, jonne Sinun on helppo pysähtyä, keskittyä hiljaisuuteen ja luonnon ääniin.

Ota yhteyttä