MAJOITUS - LUKSUSTA LUONNOSSA

Tuotemerkkimme LUONTO VOITTAA AINA® ideologia näkyy myös majoitustarjonnassamme.
Vaihtoehdoissamme ovat luonto ja luonnonmukaisuus läsnä.

WILLA WELLSTERS – KODINOMAINEN MAJOITUS

Viihtyisä majatalomme, Willa Wellsters sijaitsee Loviisassa,  Strömforsin Ruukin kulttuurihistoriallisen kylän tuntumassa.

Esiin otetut hirret koristavat seiniä ja luovat lämmintä tunnelmaa vuonna 1947 valmistuneeseen rakennukseen, missä ryhmäsi kanssa voit viipyä pidempäänkin. Luonnon reunamilla olevaan majataloomme mahtuu mukavasti kymmenen majoittujaa.
Tilavalla piha-alueella voit viettää aikaa pelaillen, rentoutuen ja ruuasta nauttien.

GLAMPING – ELÄMYSMAJOITUS LUONNOSSA

Kokonaisvaltaisen luontokokemuksen saat yöpymällä glamping-kohteissamme, mitkä tarjoavat tilaisuuden irrottautua arjesta ja ottaa nautinnollisen yhteyden luontoon. Majoituskohteemme ovat huikea elämys luonnon ja veden läheisyyttä etsivälle matkailijalle.

Glamping on yhdistelmä sanoista camping ja glamour. Tässä virkistysmuodossa luontokokemukset yhdistyvät mukavuuteen ja harmoniaan luonnon kanssa.

Uniikit Laawu Wellstersit ovat trendikkäitä ja ekologisia majapaikkoja veden äärellä. Voit eräillä, meloa ja nauttia ateriasta ulkosalla, mutta nukkua yösi oikeassa sängyssä, pehmeällä patjalla ja tyynyllä sekä puhtaissa lakanoissa. Laawumme antavat Sinulle elämyksen!

Puumajoitteessa vietät yön yläilmoissa ja heräät aamulla, kun tuuli hyväilee telttasi kangasta. Avaat teltan luukun ja ihailet ympäröivää luontoa yläilmoista varpaita heilutellen. Yövyt siis korkeatasoisesti puussa.

Glamping-kohteemme ovat ystävyksille, pariskunnille ja perheille tarkoitettuja, ainutlaatuisia luonnon ja veden äärelle sijoittuvia elämysmajoituksia.

Willa Wellsters on majatalo Strömforsin ruukkimiljöössä, mikä tarjoaa rauhallisen luonnonläheisen oleskelun 10 hengen seurueelle. Avara piha ja pelikenttä sekä grillausmahdollisuus paviljongissa.

WILLA WELLSTERS

Majatalomme sijaitsee kauniilla tontilla, luonnon reunamilla ja tarjoaa majoituksen kymmenelle kulttuurihistoriallisen ruukkimiljöön tuntumassa. Kauniilla metsäreunatontilla on iso piha sekä pelikenttä, jossa on tilaa rentoutua ja harrastaa. Piha-alueella sijaitsee myös paviljonki, jossa kaasugrilli palvelee ruuanlaiton ystäviä.

Laawu Wellsters on ainutlaatuinen ja elämyksellinen majoitusvaihtoehto kauniin melontareittimme varrella.

LAAWU WELLSTERS

Lautalle rakennettu Laawu Wellsters tarjoaa ainutlaatuisen ja ekologisen elämysmajoituksen, mihin pääset vain vesiteitse. Melo yksityiseen saareen, missä Sinun on helppo pysähtyä, keskittyä hiljaisuuteen ja luonnon ääniin. Nuku yösi luonnon keskellä, valmiiksi pedatuissa sängyissä.

Ota yhteyttä