LUONTOELÄMYKSIÄ JA HYVINVOINTIKOKEMUKSIA YHDESSÄ

Kutsumme Teidät tutustumaan Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ® -palveluun Strömforsin Ruukkiin, Loviisan Ruotsinpyhtäälle!

Tarjoamme ainutlaatuisia ja yhteisöllisyyttä vahvistavia luontoelämyksiä hyvinvointikokemuksia erilaisille ryhmille.

Historiallinen Strömforsin Ruukki tarjoaa upean ympäristön yritysten hyvinvointi-, tiimi- ja virkistyspäiville sekä retriiteille.
Meillä on lisäksi räätälöityjä ohjelmia polttareihin, sukujuhliin, kaveriporukoiden tapaamisiin ja muihin tilaisuuksiin, jotka kaipaavat mukavaa ryhmäytymistä ja unohtumattomia kokemuksia.

Kotipaikkamme ei ole ainoastaan yrityksemme toiminnan keskus, vaan se on myös eläväinen ympäristö, joka kutsuu vierailijoita tutustumaan luonnon ja hyvinvoinnin maailman lisäksi historialliseen ympäristöön.

ELÄMYKSIÄ LUONNON KESKELLÄ

Tarjoamme monia mahdollisuuksia, kuten melontaretkiä Kymijoen kauniilla Saarelan suojelualueella, fatbike-retket kesäisillä metsäpoluilla ja minivaellukset vehreässä lähiluonnossa. Lumikenkäretket ja pilkkiretket johdattavat talvisen maiseman keskelle, jossa nokipannukahvin aromi ja nuotion tunnelma luovat unohtumattoman päiväkokemuksen. Jokainen retki on ainutlaatuinen seikkailu!

VOIMAA, TASAPAINOA JA RAUHAA

Hyvinvoinnin Werstaan tarjoamat aktiviteetit keskittyvät fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Jooga, ilmajooga ja äänimaljarentoutus mahdollistavat rentoutumisen vanhassa tehdasmiljöössä. Lisäksi ryhmäliikuntatunnit ja yritysten valmennusohjelmat ovat osa Hyvinvoinnin Werstaan monipuolista valikoimaa.

Ota ryhmäsi mukaan ainutlaatuiseen ympäristöön, jossa luonto ja hyvinvointi kohtaavat! LUONTO VOITTAA AINA ® -palvelun keskiössä on vankkumaton luottamus siihen, että yhdessä koetut elämykset ja hetket tarjoavat parhaat mahdolliset eväät hyvinvoinnille, sekä fyysisesti että henkisesti.

img-2

JOKIRETKET

Koe melontaseikkailu Kymijoen läntisen haaran ainutlaatuisessa tunnelmassa! Kokeneet oppaamme vievät Sinut melontaretkille Saarelan suojelualueen upeille reiteille. Liity seuraamme ja löydä alueen lumoava kauneus kajakin, kanootin tai SUP-laudan kyydissä!

img-3

METSÄRETKET

Metsäretkemme tarjoavat rauhallisen ja fiilistelevän opastetun patikoinnin lisäksi harjoitteita, jotka pohjautuvat luonnon tarjoamiin erityisiin hyvinvointiin vaikuttaviin elementteihin.

Retkivälinevuokraamo

RETKEILYVÄLINEVUOKRAUS

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ®-palvelu tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi välineet myös omatoimiseen retkeilyyn. Ihastele jokimaisemia kanootin, kajakin ja sup-laudan kyydistä. Pyöräilyreittejä voit testailla fatbikella.

img-5

YKSITYISOPASTUS SUP-LAUTAILUUN

SUP-ohjaajamme yksityistunnit sopivat hyvin, kun haluat opetella suppailua omaan tahtiin, henkilökohtaisemmalla opastuksella ja Sinulle sopivalla ajalla. Kurssin avulla saat hyvän ja turvallisen pohjan suppailuharrastuksen aloittamiselle.

Joogasalimme tarjoaa ihanteellisen ympäristön rentoutumiseen joogan ja äänimaljarentoutuksen avulla.

JOOGASALI

Inspiroivassa joogasalissamme Sinulla ja ryhmälläsi on rauhallinen sekä tasapainoinen harjoitteluympäristö. Vanha vertasrakennus luo tilaan oman, erityisen tunnelmansa.

Kaikille sopivaa, matalan kynnyksen kehon- ja mielenhuoltoa Wellstersin Hyvinvoinnin Werstaalla

JOOGA

Tarjoamme kaikille sopivaa, matalan kynnyksen kehon- ja mielenhuoltoa.
Tule siis kokemaan sydäntäsi hellivä ja kehoasi hoitava joogahetki!

Welstersin Hyvinvoinnin Werstaan tilat tarjoavat ensiluokkaisen mahdollisuuden turvallisen ilmajoogan harrastamiseen tilavalla ja mukavalla tekonurmialustalla.

ILMAJOOGA

Viihtyisät tilamme antavat ensiluokkaisen mahdollisuuden turvallisen ilmajoogan harrastamiseen kymmenelle harjoittelijalle kerrallaan tilavalla ja mukavalla tekonurmialustalla.

Äänimaljojen matalataajuiset ja värähtelevät äänet mahdollistavat syvän rentoutumisen ja yhteyden oman itsesi sekä kehosi kanssa.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljojen matalataajuiset äänet luovat värähtelyjen maailman, mahdollistaen syvän rentoutumisen ja yhteyden oman itsesi sekä kehosi kanssa.

Willa Wellsters on majatalo Strömforsin ruukkimiljöössä, mikä tarjoaa rauhallisen luonnonläheisen oleskelun 10 hengen seurueelle. Avara piha ja pelikenttä sekä grillausmahdollisuus paviljongissa.

WILLA WELLSTERS

Majatalomme sijaitsee kauniilla tontilla, luonnon reunamilla ja tarjoaa majoituksen kymmenelle kulttuurihistoriallisen ruukkimiljöön tuntumassa. Kauniilla metsäreunatontilla on iso piha sekä pelikenttä, jossa on tilaa rentoutua ja harrastaa. Piha-alueella sijaitsee myös paviljonki, jossa kaasugrilli palvelee ruuanlaiton ystäviä.

img-11

TYÖHYVINVOINTI

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara, jonka panos on ratkaisevan tärkeä toiminnan jatkuvuudelle. Tiimityö ja yhteiset hetket Strömforsin Ruukin upeassa ympäristössä vahvistavat sitoutumista ja edistävät menestystä.

Ota yhteyttä