ENERGIAA ELÄMYKSISTÄ

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ® -palvelu tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi aitoja, hyvinvointia vahvistavia elämyksiä Strömforsin Ruukissa, Loviisan Ruotsinpyhtäällä.

Uskomme vahvasti, että yhteys luontoon – olipa se sitten ulkoilmassa liikkumista tai mielenrauhan löytämistä – muodostavat ihmisen oman luonnon ja ympäröivän fyysisen luonnon välisen yhteyden.

LUONTO VOITTAA AINA ® –  se inspiroi, rauhoittaa ja tuo meille voimaa.

Vanhoja perinteitä kunnioittava Strömforsin Ruukki historiallaan antaa sopivan lisämausteen myös yritysten hyvinvointi-, tiimi- ja virkistyspäivien sekä retriittien toteuttamiseen.

Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella kokonaisuuden, joka sopii juuri Teidän tarpeisiinne.

img-2

MELONTA

Tutustu Kymijoen, Suomen Amazonin, ainutlaatuiseen kauneuteen! Wellstersin vieraana voit kokea erämaiset jokipätkät ja koskemattoman luonnon Strömforsin Ruukissa keväästä syksyyn. Nauti Saarelan suojelualueen monipuolisista melontareiteistä omatoimisesti tai liity opastetuille retkillemme.

Welstersin Hyvinvoinnin Werstaan tilat tarjoavat ensiluokkaisen mahdollisuuden turvallisen ilmajoogan harrastamiseen tilavalla ja mukavalla tekonurmialustalla.

HYVINVOINNIN WERSTAS

Hyvinvoinnin Werstaalla voit nauttia monipuolisista hyvinvointipalveluista, kuten joogasta, äänimaljarentouksesta ja ilmajoogasta. Lisäksi tarjoamme yksityisen kuntosalin, jossa harjoittelet omatoimisesti tai valmentajasi kanssa. Werstaamme tilat ovat myös oivallinen ympäristö kurssien, ohjaustuntien ja retriittien toteuttamiseen.

Laawu Wellsters, uniikki elämysmajoitus Strömforsin Ruukin melontareitin varrella.

MAJOITUS

LUONTO VOITTAA AINA® -ideologia näkyy myös majoitustarjonnassamme. Glamping-kohteemme antavat ainutlaatuisen yhteyden luontoon ja tarjoavat unohtumattomia elämyksiä veden äärellä. Viihtyisä Willa Wellsters tarjoaa luonnonläheistä tunnelmaa historiallisen ruukkialueen tuntumassa.

img-5

METSÄRETKET

Metsäretkemme tarjoavat rauhallisen ja fiilistelevän opastetun patikoinnin lisäksi harjoitteita, jotka pohjautuvat luonnon tarjoamiin erityisiin hyvinvointiin vaikuttaviin elementteihin.

Retkivälinevuokraamo

RETKEILYVÄLINEVUOKRAUS

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ®-palvelu tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi välineet myös omatoimiseen retkeilyyn. Ihastele jokimaisemia kanootin, kajakin ja sup-laudan kyydistä. Pyöräilyreittejä voit testailla fatbikella.

img-7

TYÖHYVINVOINTI

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara, jonka panos on ratkaisevan tärkeä toiminnan jatkuvuudelle. Tiimityö ja yhteiset hetket Strömforsin Ruukin upeassa ympäristössä vahvistavat sitoutumista ja edistävät menestystä.

Ota yhteyttä