LUONTO VOITTAA AINA ®

LAAWU WELLSTERS

img-2

AISTIKAS MELONTASEIKKAILU JA UNIIKKI ELÄMYSYÖ KAHDELLE LAAWU WELLSTERSISSÄ

Tervetuloa Laawu Wellstersiin, missä yhdistyy aistikas melontaseikkailu ja uniikki elämysyö upeissa Ruotsinpyhtään jokimaisemissa.
Tarjoamme Teille mahdollisuuden kokea täydellisen luonnonläheisen seikkailun, joka yhdistää melonnan, elämysmajoittumisen luonnonhelmassa, iltojen rauhan, yön taian, aamun virkeyden ja päivän seikkailut yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

MELONTA JA MAJAPAIKKA

Päivänne seikkailu alkaa melonnalla Kymijoen suojaisissa maisemissa. Kanootin kyydissä nautitte upeasta luonnosta ja vesistön tuomasta rauhasta.
Voitte valita pidemmän melontareitin Saarelan suojelualueelle tai suunnata suoraan Laawu Wellstersille, jonne melontamatkaa kertyy noin kolme kilometriä.
Saavuttuanne yksityisen saaren kupeeseen, lautalle rakennetulle Laawulle, voitte rauhoittua elämykselliseen majapaikkaanne ja tutkia pientä yksityistä saarta, keskittyen luonnon ääniin.

ILLAN TUNNELMA JA TAIANOMAINEN YÖ

Illan hämärtyessä voitte valmistaa aterian tulialustalla, jos sää sallii. Teillä on käytössänne myös trangia ja retkiruuan valmistamiseen tarvittavat perusvälineet.
Kenties käytte vielä iltauinnilla, ennen kuin vietätte iltaa Laawun terassilla, nauttien maisemista ja rauhasta.
Kun yö laskeutuu saaren ylle, viettäkää hetki ulkona tähtitaivasta seuraillen ja luonnon ääniä kuunnellen, kunnes käperrytte puhtaisiin lakanoihin ja annatte itsenne vaipua levolliseen uneen.

RENTOUTTAVA AAMU JA KOTIMATKA

Aamun ensimmäiset säteet herättävät Teidät lempeästi uuteen päivään.
Astukaa ulos Laawusta ja hengittäkää syvään raikasta aamuilmaa. Aloittakaa päivänne vaikkapa virkistävällä ja terapeuttisella aamu-uinnilla ennen aamiaisen valmistamista.
Terassilla istuen syötte aamiaisen maisemaa ihastellen, samalla kun aurinko kohoaa hitaasti horisontin yläpuolelle ja linnut aloittavat päivänsä iloisella laululla.
Rauhallisen aamun jälkeen voitte hyvin levähtää terassilla tai Laawun lämpimässä sängyssä.

Teillä on hyvin aikaa tutkailla Kymijoen melontareittejä ja ympäröivää luontoa, kunnes palautatte kanoottinne Wellstersin palvelupisteeseen.

LAAWU WELLSTERS – LUONNON OLOHUONE

Kymijoen rantatöyräälle ja lautalle rakennettu Laawu Wellsters on kotimainen, trendikäs ja ekologinen majapaikka, johon on helppo pysähtyä ja keskittyä hiljaisuuteen sekä luonnon ääniin.

Melontareittimme varrella oleva elämysmajoitus on varustettu kahdella aurinkopaneelilla ekologista sähkön tuottoa varten ja saaressa on myös ekokäymälä.

Laawuun majoittuu kaksi henkilöä ja se on käytössänne tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12.

Kanootin saatte käyttöönne klo 12 ja luovutus lähtöpäivänä klo 14 mennessä.

Laawumme on lemmikkieläimetön majoituskohde

Tervetuloa luomaan unohtumattomia muistoja ja kokemaan luonnon lumo Laawu Wellstersin rauhallisessa ympäristössä!

Ota yhteyttä