HYVINVOINTI - IHMISEN SUURIN VOIMAVARA

Hyvä fyysinen ja mentaalinen olotila tukee kaikkea mihin ryhdymme, sekä parantaa mahdollisuuksiamme onnistua haasteissa.
Liikunta, oikeanlainen ravinto ja riittävä lepo ovat avainasemassa kehon ja mielen virkeyden ylläpitämisessä.
Valitettavasti tämä usein unohtuu, sillä pidämme terveyttämme itsestäänselvyytenä, vaikka työkuormitus ja stressi jatkuvasti kasvaa.
Mikä näkyy ulospäin, määrittää monesti enemmän, kuin se mitä tunnemme itse.
Ulkopuolinen paine, tiedon puute ja vertailu muihin voivat viedä motivaatiota ja energiaa omien tavoitteiden saavuttamisesta.

JOTAIN ON TEHTÄVÄ, MUTTA MITÄ?
ENTÄ JOS EPÄONNISTUN?
 

Nykyaika antaa lukuisia vaihtoehtoja ja asettaa samalla monia vaatimuksia, mikä voi tehdä toimeen tarttumisesta joskus vaikeaa.
Nykypäivänä liikunta on usein suorituskeskeistä, stressaavaa ja haastavaa. Liikunnan pitäisi mielestämme olla miellyttävää, vapauttavaa ja riittävän helppoa, jotta siitä voi nauttia toistuvasti.
Välillä tarvitsemme oman tilan, eräänlaisen kuplan, jossa keskittyä itseemme, hyvinvointiimme ja tavoitteisiimme. Samalla tarvitsemme motivaatiota, ulkopuolista ohjausta ja neuvoja, jotta meillä on energiaa tavoitteiden saavuttamiseen.

RATKAISU SINULLE SOPIVALLA TAVALLA

Tarjoamme Sinulle erityisen kokonaisuuden, jonka avulla voit saavuttaa energisemmän arjen omassa tahdissasi. Haluamme, että nautit matkastasi kohti hyvinvointia omalla tavallasi.
Voit valita valmentajan, jonka kanssa räätälöitte yhdessä Sinulle sopivan hyvinvointisuunnitelman tai aloittaa omatoimisen harjoittelun käyttäen palvelujamme, jotka koet itsellesi parhaimmaksi.
Olemme täällä tukemassa Sinua kohti parempaa hyvinvointia!

YKSITYINEN KUNTOSTUDIO –
SINUN TILASI

Yksityisellä kuntostudiollamme on Sinulle monipuoliset tilat kuntosaliharjoitteluun ilman ruuhkia ja suuria harjoittelijamassoja.
Harjoittele yksityisesti valmentajasi opastuksella tai omatoimisesti tiloissa, jossa kanssasi on samanaikaisesti korkeintaan kolme muuta treenaajaa.
Käytössäsi on uudet laadukkaat kuntosalilaitteet, vapaat painot sekä suuri nurmimattoalue toiminnalliseen harjoitteluun.

JOOGA- JA ILMAJOOGASALI –
RENTOUTUMISTA JA VOIMAANTUMISTA

Muista kuitenkin, että monipuolinen liikunta on muutakin kuin hikoilua kuntosalilla.
Upealla yli 100 neliön joogasalillamme saat rentouttavia ja voimaannuttavia kokemuksia joogan ja äänimaljarentoutuksen parissa.
Viihtyisät tilamme antavat myös ensiluokkaisen mahdollisuuden turvallisen ilmajoogan harrastamiseen kymmenelle harjoittelijalle kerrallaan tilavalla ja mukavalla tekonurmialustalla.
Nämä ovat hetkiä, jotka haluat kokea yhä uudelleen!

HYVINVOINNIN WERSTAS –
TILA KURSSIEN JA RETRIITTIEN JÄRJESTÄMISEEN

Hyvinvoinnin Werstaamme tilat ovat oivallinen ympäristö kurssien, tuntien ja retriittien toteuttamiseen.
Käytössäsi on myös kaksi pukuhuonetta, kaksi WC:tä, keittiötila astiastoineen, kahvin- ja vedenkeitin sekä jääkaappipakastin.

LUONTOAKTIVITEETIT –
VAPAUTA MIELESI ULKONA

Seinien rajoittaessa tilaa, kannattaa suunnata luontoon. Luonnossa liikkuminen on tutkitusti tärkeä voimavara saada keho ja mieli virkeäksi.
Voit varata SUP-lautailukurssin, ohjatun jokiretken kanootilla ja kajakilla tai metsäretken nauttien nokipannukahvista tulen äärellä.
Halutessasi voit myös vuokrata meiltä välineitä ja lähteä omatoimisesti melomaan Kymijoen upeisiin maisemiin.
Talvella tarjoamme upeat mahdollisuudet lumikenkäilyyn sekä hiihtoon.
Pitkoispuilla koristellut patikkapolut Kukuljärven reitillä esittelevät upeita maisemia ympäri vuoden.
Vuokraamostamme löydät Sinulle sopivan Fatbike-setin, joten pääset ihastelemaan metsäpolkuja ja sorateitä myös maastopyörän satulasta.

UNOHTUMATTOMAT YÖPYMISET –
LUONNOSSA JA MAJATALOSSA

Kokonaisvaltaisen luontokokemuksen aktiviteettien jälkeen saat yöpymällä luonnossa Kymijoella sijaitsevan Laawumme hellässä huomassa tai viettämällä yön tähtitaivaan alla puumajoiteleirissämme.
Mikäli kotiovi ei ole aivan kulman takana, voit ryhmäsi kanssa yöpyä Willa Wellstersissä ja viipyä vähän pidempäänkin.

TAPAHTUMATARJONTA

LUONTO VOITTAA AINA® -tapahtumat tarjoavat rentouttavia ja virkistäviä aktiviteetteja luonnossa ja Hyvinvoinnin Werstaalla ohjaajiemme opastuksella.
Seuraa vaihtuvia teemoja ja tule mukaan Strömforsin Ruukin ympäröivään luontoon nauttimaan ulkoilmasta sekä keskittymään kehon ja mielen hyvinvointiin!

Olemme täällä tukemassa matkaasi kohti hyvinvointia !

Tutustu palveluihimme ja valitse tie, joka sopii Sinulle.

Joogasalimme tarjoaa ihanteellisen ympäristön rentoutumiseen joogan ja äänimaljarentoutuksen avulla.

JOOGASALI

Inspiroivassa joogasalissamme Sinulla ja ryhmälläsi on rauhallinen sekä tasapainoinen harjoitteluympäristö. Vanha vertasrakennus luo tilaan oman, erityisen tunnelmansa.

Kaikille sopivaa, matalan kynnyksen kehon- ja mielenhuoltoa Wellstersin Hyvinvoinnin Werstaalla

JOOGA

Tarjoamme kaikille sopivaa, matalan kynnyksen kehon- ja mielenhuoltoa.
Tule siis kokemaan sydäntäsi hellivä ja kehoasi hoitava joogahetki!

Äänimaljojen matalataajuiset ja värähtelevät äänet mahdollistavat syvän rentoutumisen ja yhteyden oman itsesi sekä kehosi kanssa.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljojen matalataajuiset äänet luovat värähtelyjen maailman, mahdollistaen syvän rentoutumisen ja yhteyden oman itsesi sekä kehosi kanssa.

Welstersin Hyvinvoinnin Werstaan tilat tarjoavat ensiluokkaisen mahdollisuuden turvallisen ilmajoogan harrastamiseen tilavalla ja mukavalla tekonurmialustalla.

ILMAJOOGA

Viihtyisät tilamme antavat ensiluokkaisen mahdollisuuden turvallisen ilmajoogan harrastamiseen kymmenelle harjoittelijalle kerrallaan tilavalla ja mukavalla tekonurmialustalla.

Wellstersin kuntostudiolla treenaat yksityisesti valmentajasi kanssa tai omatoimisesti tiloissa, jossa kanssasi on samanaikaisesti korkeintaan kolme kuntoilijaa.

KUNTOSTUDIO

Treenaa yksityisesti valmentajasi kanssa tai omatoimisesti tiloissa, jossa kanssasi on samanaikaisesti korkeintaan kolme kuntoilijaa. Käytössäsi on uudet laadukkaat kuntosalilaitteet, vapaat painot sekä suuri nurmimattoalue toiminnalliseen harjoitteluun.

Valitse elämäntapamuutoksesi tueksi kokenut Wellstersin valmentaja ja aloita matkasi kohti terveellisempää ja energisempää elämää!

PT-PALVELUT

Mahdollistamme Sinulle erityisen kokonaisuuden, jolla saavutat energisemmän arjen, nostat hyvinvointisi uudelle tasolle Sinulle sopivalla tavalla ja vauhdilla. Samalla nauttien siitä mitä teet.

Ota yhteyttä