LUONTO VOITTAA AINA ®

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljojen matalataajuiset ja värähtelevät äänet mahdollistavat syvän rentoutumisen ja yhteyden oman itsesi sekä kehosi kanssa.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS – SYVÄRENTOUTUS ÄÄNIEN MAAILMAAN

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuista vibroakustista äänimaljarentoutusta joogasalissamme.

Äänimaljojen matalataajuiset äänet luovat värähtelyjen maailman, mahdollistaen syvän rentoutumisen ja yhteyden oman itsesi sekä kehosi kanssa.

Äänimaljarentoutus on lempeä hoitomenetelmä, joka soveltuu moniin tarpeisiin, kuten stressin lievittämiseen, syvärentoutukseen, ahdistukseen ja kehon jännitystilojen helpottamiseen.
Jokainen kokee äänimaljarentoutuksen omalla tavallaan ainutlaatuisesti, jolloin voit kokea matkan oman sisimpäsi tutkimiseen ja tunteiden purkamiseen.

PETER HESS® -METODI

Peter Hess® -metodi on ainutlaatuinen äänirentoutusmenetelmä, joka tarjoaa korkealaatuista äänimaljarentoutusta.
Peter Hess® on rekisteröity tavaramerkki, joka takaa opetettavan menetelmän laadun ja auttaa varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen äänimaljojen maailmasta.

Äänimaljarentoutuksessa käytämme käsityönä valmistettuja, voimakkaasti värähteleviä äänimaljoja sekä gongeja, jotka tuottavat runsaasti ylä-ääniä.
Tämä ainutlaatuinen äänimaisema antaa kehollesi mahdollisuuden syvärentoutua ja mielesi hiljentyä. Syvärentoutuminen edistää hermosolujen välisiä yhteyksiä ja auttaa hoitamaan myös aivojamme lempeästi.

Äänimaljarentoutuksessa voit levätä mukavasti joogamatolla, kun harmoniset soinnut huuhtovat kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.
Kokemus kestää noin tunnin ja sisältää alustuksen, äänikylvyn sekä palautumisen tähän hetkeen.

PETER HESS® – KOULUTUKSET SAANEET OHJAAJAT

Peter Hess® -metodi korostaa vastuullisuutta, herkkyyden huomioimista ja yksilöllisyyden kunnioittamista.
Tämä monipuolinen lähestymistapa soveltuu erinomaisesti itsesi, läheistesi, asiakkaittesi tai työyhteisösi hyvinvoinnin tukemiseen.

Ohjaajamme ovat Peter Hess® -metodin koulutuksen saaneita ja tuovat arvot mukanaan äänimaljarentoutukseen, mikä vahvistaa menetelmän tehokkuutta ja syvyyttä hyvinvoinnin tukemisessa.

Tule tutustumaan Peter Hess® -metodiin ja anna äänimaljojen harmonian ja voiman kuljettaa Sinut syvään rentoutumisen tilaan!

Ota yhteyttä