LUONTO VOITTAA AINA ®

Elämysristeilyt

LUONNON LUKSUSTA – ELÄMYSRISTEILY KAHDELLE

Tervetuloa unohtumattomalle elämysristeilylle, jossa yhdistyy jokiretken ja Laawu-elämysmajoituksen ainutlaatuisuus kahdelle henkilölle.

Seikkailkaa upeissa Kymijoen maisemissa ja yöpykää Laawu Wellsters-elämysmajoituksessa luonnon keskellä.
Nauttikaa vesielementin läheisyydestä meloen SUP-laudalla, kajakilla tai kanootilla ja herkullisesta ateriasta leirinuotion äärellä.

Matkanne alkaa jännittävällä jokiretkellä, jonka aikana melontaoppaamme johdattaa teidät valitsemallanne risteilyaluksella Kymijoelle, Saarelan suojelualueen kauniisiin maisemiin.

Oppaamme ohjaa teidät Laawulle, missä odottaa herkullinen tapas-lautanen, joka vie makumatkalle melontaretken päätteeksi.
Lisäksi käytössänne on tulialusta, trangia ja tarvittava astiasto, joiden avulla on mahdollisuus valmistaa omatoimisesti herkullista ruokaa yksityisessä saaressa.

Auringon laskiessa voitte nauttia ateriasta ja tunnelmasta tulen loimussa, kuunnellen ympärillänne olevia luonnon ääniä.
Käperrytte nautinnollisen päivän päätteeksi yöunille puhtaisiin lakanoihin, ihka oikeisiin sänkyihin.

Heräätte virkistyneinä aamun ensimmäisiin säteisiin ja voitte pulahtaa vaikkapa aamu-uinnille, jonka jälkeen nautitte aamiaisesta ulkosalla, ympäröivän jokimaiseman täydentäessä kokemuksen.

Laawu Wellsters tarjoaa täydellisen paikan rentoutua ja kokea luonnon läheisyyden.

Vesistössä on upeita melontareittejä, joihin ehditte tutustua vielä seuraavanakin päivänä. Takaisin lähtöpisteeseen palaatte omatoimisesti oppaamme kertomaa reittiä. Elämysristeilyyn sisältyy myös 50 euron lahjakortti alueen ravintolaan, joka täydentää kokemustanne herkullisilla makuelämyksillä.

Liittykää mukaan tähän unohtumattomaan seikkailuun, joka yhdistää luonnon, herkulliset ateriat ja rauhan ainutlaatuisella tavalla!

 

Mikäli haluat varata miniristeilyn isommalle ryhmälle voitte majoittua Willa Wellstersissä. Pyydä meiltä tarjous.

Miniristeily kanooteilla

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ® – kanoottiristeily on tunnelmallinen ja helppo tapa tutustua upeaan Kymijoen luontoon.

Toteutamme 2-3 henkilön avokanootein kevyen melontaretken lähellä rantaviivaa. Retken tarkoituksena on nauttia veden ja luonnon läheisyydestä leppoisasti liikkuen. Et tarvitse melonnan osaamista. Käymme yhdessä läpi perusasiat.

Kanoottiretken jälkeen pääset Strömfors Saunan lämpöön ja uimaan Kymijokeen suoraan saunarannasta. Saunalla nautimme välipalaa nokipannukahvin ja pakuriteen kera.

Strömfors Saunalle voit lisämaksusta varata kylpytynnyrin käyttöösi ja tilata vaikkapa luonnontulilla tehdyn aterian.

Hinta 80 € / hlö

Saatavilla Huhti – lokakuu
Minimi henkilömäärä miniristeily toteutetaan neljästä henkilöstä eteenpäin

Hinta sisältää

  • opastuksen, välineet ja vastuuvakuutuksen
  • saunan, uinnin ja välipalan
  • kokonaiskesto n. neljä tuntia

Varaa mukaan

  • kevyt, olosuhteisiin sopiva liikuntavarustus
  • tuulta pitävä, lämmin lisätakki
  • vesipullo
  • uima-asu ja pyyhe
  • tarvittaessa suojaa itsesi aurinkovoiteella, päähineellä ja aurinkolaseilla

Ota yhteyttä