LUONTO VOITTAA AINA® – WELLSTERSIN SYDÄN

Wellstersin LUONTO VOITTAA AINA® -palvelu on intohimoinen sitoutuminen luontoon ja hyvinvointiin, joka kumpuaa syvältä yrityksemme perustajan omasta elinympäristöstä Ruotsinpyhtäällä, Strömforsin ruukin maisemissa.
Yrityksemme perustaja, Jari Jokinen, on kotoisin juuri täältä kauniilta alueelta, missä hän on asunut suurimman osan elämäänsä.
Hänen henkilökohtainen suhteensa tähän paikkaan ja sen luontoon on ollut keskeinen inspiraation ja voiman lähde Wellstersin perustamisessa.


Strömforsin Ruukki valikoitui vuonna 2015 yrityksemme kotipaikaksi tunnesiteen lisäksi, sen upean luonnon ja historiallisen tehdasalueen tunnelman takia.
Tämä kotipaikka ei ole pelkkä yrityksen toiminnan keskus, vaan se on elinvoimainen ympäristö, joka kutsuu vierailijoitaan tutustumaan luonnon ja hyvinvoinnin maailmaan.

Yrityksemme perustajan lisäksi, kaikilla yrityksessämme työskentelevillä on syvä ja läheinen suhde luontoon, joka on ollut keskeisessä roolissa ja voimavarana elämän useissa tilanteissa.
Wellsters on perheyritys, jonka ytimessä sykkii rakkaus luontoon, hyvinvointiin ja kotikylään.

IHMISEN JA LUONNON VÄLINEN YHTEYS

Me Wellstersillä uskomme vahvasti ihmisen oman luonnon ja ympäröivän fyysisen luonnon läheiseen yhteyteen. Tämä yhteys on mielestämme olennaista ihmisen hyvinvoinnille, ja sen ymmärtäminen sekä  vaaliminen ovat keskeistä toiminnassamme.
LUONTO VOITTAA AINA® -palvelun keskiössä on vankkumaton luottamus siihen, että luonto tarjoaa parhaat mahdolliset eväät hyvinvointiin, oli tarve sitten stressin vähentämisestä, mielialan kohottamisesta, fyysisen terveyden parantamisesta, keskittymisen ja luovuuden lisääntymisestä, sosiaalisten suhteiden vahvistamisesta, itsetunnon ja itsetuntemuksen parantamisesta tai yhteyden vahvistamisesta ympäristöön.

Tarpeesi voi olla mikä tahansa, mikä auttaa Sinua voimaan paremmin ja tuo lisää hyvää oloa elämään.  Haluamme olla tukenasi löytämässä keinot hyvinvointisi polulla.

ELÄMYKSIÄ LUONNON KESKELLÄ

Vierailijoillamme on mahdollisuus sukeltaa syvälle luonnon monimuotoisuuteen ja voimaan.
Olipa kyse sitten melontaretkistä Kymijoen kauniilla Saarelan suojelualueella, pyöräilystä fatbikeillä kesäisillä metsäpoluilla tai lumisessa maastossa, tai vaikkapa minivaelluksista vehreässä luonnossa.
Talvisin lumikenkäretket ja pilkkiretket vievät jäisen maiseman keskelle, missä nokipannukahvin aromi ja nuotion tunnelma kruunaavat päivän kokemuksen.

Jokainen retki voi olla ainutlaatuinen seikkailu!

VOIMAA, TASAPAINOA JA RAUHAA

Hyvinvoinnin Werstaan tarjoamat monipuoliset ja voimaannuttavat aktiviteetit keskittyvät sekä fyysiseen, että henkiseen hyvinvointiin, yhdistäen ne osaksi jokaisen omaa luontopolkua.
Jooga, ilmajooga ja äänimaljarentoutus luovat mahdollisuuden rentoutua ja löytää tasapainoa vanhan tehtaan erityisessä ympäristössä.
Ohjatut harjoitukset tarjoavat tilaisuuden irrottautua arjen kiireistä ja löytää sisäinen rauha. Lisäksi kuntosaliharjoittelu, ryhmäliikuntatunnit ja henkilökohtaiset valmennusohjelmat ovat osa Hyvinvoinnin Werstaan monipuolista valikoimaa, joka kannustaa löytämään harmonian sekä voiman oman luonnon ja hyvinvoinnin yhdistelmästä. 

LUONTO VOIMAVARANA

Yhteys luontoon on voimavara, joka ravitsee sekä kehoa että mieltä, samalla motivoi meitä tarjoamaan entistä parempia kokemuksia ja palveluita, jotka edistävät hyvinvointia ja lisäävät elämän iloa.

Ota askel ainutlaatuiseen ympäristöön, jossa luonto ja hyvinvointi kohtaavat!
Löydä voimavarasi luonnosta ja anna sen inspiroida Sinua kohti terveempää ja tasapainoisempaa elämää.

img-2

METSÄRETKET

Metsäretkemme tarjoavat rauhallisen ja fiilistelevän opastetun patikoinnin lisäksi harjoitteita, jotka pohjautuvat luonnon tarjoamiin erityisiin hyvinvointiin vaikuttaviin elementteihin.

img-3

MELONTA

Tutustu Kymijoen, Suomen Amazonin, ainutlaatuiseen kauneuteen! Wellstersin vieraana voit kokea erämaiset jokipätkät ja koskemattoman luonnon Strömforsin Ruukissa keväästä syksyyn. Nauti Saarelan suojelualueen monipuolisista melontareiteistä omatoimisesti tai liity opastetuille retkillemme.

img-4

TAPAHTUMAT

LUONTO VOITTAA AINA® -tapahtumat tarjoavat rentouttavia ja virkistäviä aktiviteetteja luonnossa ja Hyvinvoinnin Werstaalla ohjaajiemme opastuksella. Tule mukaan Strömforsin Ruukin ympäröivään luontoon nauttimaan ulkoilmasta sekä keskittymään kehon ja mielen hyvinvointiin!

Welstersin Hyvinvoinnin Werstaan tilat tarjoavat ensiluokkaisen mahdollisuuden turvallisen ilmajoogan harrastamiseen tilavalla ja mukavalla tekonurmialustalla.

HYVINVOINNIN WERSTAS

Hyvinvoinnin Werstaalla voit nauttia monipuolisista hyvinvointipalveluista, kuten joogasta, äänimaljarentouksesta ja ilmajoogasta. Lisäksi tarjoamme yksityisen kuntosalin, jossa harjoittelet omatoimisesti tai valmentajasi kanssa. Werstaamme tilat ovat myös oivallinen ympäristö kurssien, ohjaustuntien ja retriittien toteuttamiseen.

Laawu Wellsters, uniikki elämysmajoitus Strömforsin Ruukin melontareitin varrella.

MAJOITUS

LUONTO VOITTAA AINA® -ideologia näkyy myös majoitustarjonnassamme. Glamping-kohteemme antavat ainutlaatuisen yhteyden luontoon ja tarjoavat unohtumattomia elämyksiä veden äärellä. Viihtyisä Willa Wellsters tarjoaa luonnonläheistä tunnelmaa historiallisen ruukkialueen tuntumassa.

Retkivälinevuokraamo

RETKEILYVÄLINEVUOKRAUS

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ®-palvelu tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi välineet myös omatoimiseen retkeilyyn. Ihastele jokimaisemia kanootin, kajakin ja sup-laudan kyydistä. Pyöräilyreittejä voit testailla fatbikella.

Ota yhteyttä