LUONTO VOITTAA AINA ®

TYÖHYVINVOINTI

img-2

Henkilöstö – Yrityksen elinehto

Yrityksen elinvoimaisuuden takaamiseksi henkilöstö on korvaamaton voimavara. Heidän panoksensa on ratkaisevan tärkeää toiminnan jatkuvuuden kannalta.
Tiimityössä ja yhteishengen rakentamisessa on olennaista erottaa TYKY (Työkyvyn ylläpitäminen)- ja TYHY (Työhyvinvoinnin) -toimenpiteet, jotka vaikuttavat hieman eri tavoin.
TYKY-toiminta on pitkäjänteistä toimintaa, jonka tarkoituksena on ylläpitää työkykyä, kun taas TYHY-toimenpiteet korostavat yhteisiä virkistys- ja hyvinvointipäiviä työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi, vaikka niitä ei olekaan määritelty lainsäädännöllisesti.

Yhteiset hetket innostavat ja sitouttavat

Olipa tavoitteenanne sitten TYKY, TYHY, kehitys- tai virkistyspäivä, voitte toteuttaa sen upeassa ja ainutlaatuisessa Strömforsin Ruukin ympäristössä.

Työajan ulkopuoliset aktiviteetit tarjoavat erinomaisen tilaisuuden tiimityön vahvistamiseen ja sitoutumisen lisäämiseen, mikä puolestaan edistää yrityksen menestystä.
Uskomme, että nämä yhteiset kokemukset ovat keskeisiä tiimihengen vahvistamisessa ja yrityksen tavoitteiden saavuttamisessa.

Monipuoliset mahdollisuudet

Jokiretki Kymijoella
Anna virran viedä ja koe luonnon luksus rentouttavalla jokiretkellämme.
Melontaretki Saarelan suojelualueen luonnonkauniilla reiteillä tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön virkistäytymiselle ja yhteiselle kokemukselle.

Luontoretket
Voimaannu luonnon äänistä ja metsän tuoksuista luontoretkillämme. Ohjattu metsäretkemme sisältää harjoitteita, jotka pohjautuvat luonnon tarjoamiin erityisiin hyvinvointiin vaikuttaviin elementteihin.

Hyvinvoinnin Werstas
Rentoudu äänimaljojen, joogan ja ilmajoogan parissa.
Tarjoamme upeat puitteet rentoutumiseen ja henkisen hyvinvoinnin tukemiseen.
Lisäksi Hyvinvoinnin Werstaalla on kuntostudio ja valmennuspalvelut, joista saatte ohjausta ja tukea työyhteisönne hyvinvointitavoitteiden saavuttamiseen.

Majoitus Willa Wellstersissä
Nauti luonnon reunamilla sijaitsevan majatalomme tarjoamista puitteista.
Pelatkaa, kokatkaa ja viettäkää rentouttavaa ja virkistävää aikaa yhdessä.
Tarjoamme myös mahdollisuuden majoittua alueen yhteistyökumppaniemme vaihtoehdoissa, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Ruokailu- ja kokoustilat
Yhteistyössä alueen ravintoloiden kanssa tarjoamme herkullisen valikoiman ruokailuun ja viihtyisiin kokoustiloihin. Voitte nauttia aktiviteettien lisäksi laadukkaasta ruokailukokemuksesta ja inspiroivasta kokousympäristöstä jokaiseen tilaisuuteen.

Seppämme taontanäytökset ja rentouttava hieronta
Ihastukaa Strömforsin Ruukin sepän taidokkaisiin näytöksiin ja kokekaa perinteinen käsityöläisperinne osana ruukkimiljöötä. Lisäksi voitte rentoutua hieronnan parissa, mikä auttaa teitä palautumaan ja levähtämään.

Puodit ja kädentaito
Nauttikaa ainutlaatuisesta ruukkimiljööstä ja löytäkää mukaanne kädentaitoa ja paikallisia tuotteita.

Tervetuloa Strömforsin Ruukkiin Wellstersin vieraaksi!
Meillä on tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia upeassa ja ainutlaatuisessa ympäristössä.

Ota yhteyttä