MELONTA

MELONTA – KYMIJOKI – STRÖMFORSIN RUUKKI 

Kymijoki, jota kutsutaan myös Suomen Amazoniksi, virtaa monisäikeisenä uomana aina merelle saakka.

Kymijoen läntisin haara, Strömforsin Ruukissa, Loviisassa, tarjoaa upeita mahdollisuuksia melontaan. Se on helppokulkuinen ja hyvin saavutettava melontakohde, joka kehittyy nopeasti Uudenmaan ja Kymenlaakson retkimelontapaikkana.
Olipa valintasi kajakki, kanootti tai SUP-lauta, Wellstersin vieraana voit nauttia erämaisista jokipätkistä ja villistä luonnosta Saarelan suojelualueella.
Kymijoen tunnelma ja sen saaret vievät Sinut luonnon helmaan, missä harmaahaikara saattaa liittyä seuraasi melontaretkelle.
Rannan läheisyydessä voit meloa suojassa auringolta, kun tervaleppien lehvästö luo kauniin varjon veden päälle. Rantoja koristavat erilaiset jokikasvit.

RUUKIN AMAZON – UPEA PÄÄTÖS MELONTARETKELLE

Melontaretken tunnit vierähtävät nopeasti, kun ihastelet monipuolista jokiluontoa.
Jos veden pinta on suotuisalla korkeudella, melontareitin viimeisen kilometrin pääset melomaan kapeaan sivu-uomaan, Ruukin Amazonille.
Tuntuu kuin meloisit sademetsän keskellä, vaikka värikkäät papukaijat, hyppelevät apinat ja vaanivat krokotiilit puuttuvat. Onko tällaista paikkaa edes olemassa?
Melontaretken päätteeksi voit vielä meloa vanhan talon ali korkeiden kivijalkojen välistä. Nauti tervan ja vanhan hirren tuoksusta meloessasi varovasti vuokraamomme alta takaisin Ruukkikylän idyllin valoon.

 

VUOKRAVÄLINEET – STRÖMFORSIN RUUKKI 

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ®-palvelu tarjoaa myös vuokravälineet omatoimiseen melontaan Strömforsin Ruukissa.
Varaa vuokraamostamme Sinulle, perheellesi tai ryhmällesi kajakki, kanootti tai SUP-lauta ja lähde omatoimiselle melontaretkelle Kymijoelle.
Retkivälinevuokraamostamme saat  kattavan melontakartan, turvaohjeistuksen sekä tarvittaessa opastusta melontatekniikoihin.
Tutustu vuokraamomme vaihtoehtoihin ja valitse melontavälineeksi se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.
Mikäli tarvitset lisää tietoa tai apua valinnassasi, ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme!

Seikkailut vesillä odottavat, joten valitse kanootti, kajakki tai SUP-lauta ja lähde nauttimaan!

KAJAKKI VAI KANOOTTI

Kajakki ja kanootti tarjoavat molemmat upeita kokemuksia vesillä. Melontavälineen valinta riippuu siitä, millaisen kokemuksen haluat.
Kajakki sopii niille, jotka etsivät nopeaa ja urheilullista melontakokemusta, kun taas kanootti tarjoaa tilaa ja vakautta melojille, jotka haluavat nauttia rauhallisemmasta vesiretkestä yhdessä perheen tai ystävien kanssa.
Tutustu molempiin vaihtoehtoihin ja valitse melontavälineeksi se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.
Kuten aina, turvallisuus on tärkeintä. Varmista, että Sinulla on tarvittavat taidot ennen vesille lähtöä.

KAJAKKI – NOPEAA JA KETTERÄÄ MELONTAA

Kajakki tarjoaa monipuolisen ja hauskan melontakokemuksen valitsemillasi retkillä.
Kajakin liukas ja virtaviivainen muotoilu mahdollistaa nopean ja ketterän melonnan sekä tarjoaa sulavan etenemisen vedessä.
Wellstersin LUONTO VOITTAA AINA ®- retkivarustevuokraamon yksikkö- ja kaksikkokajakit ovat laadukkaita ja hyväkulkuisia retkikajakkeja.
Kajakissa on säätöevä, säädettävä istuin, vesitiiviit tavaratilat kumiluukuilla, säädettävät jalkatuet sekä kansiköysistö tavaroiden kiinnittämiseen.
Aukkopeite ja melontakartta kuuluvat varustukseen.
Vuokraajalta edellytetään aikaisempaa melontakokemusta. Voit valita kaksikkokajakin, jos toisella on melontakokemusta.

KANOOTTI – RYHMÄN YHTEINEN MELONTARETKI

Kanootti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkia rauhallisia vesistöjä ja nauttia yhteisistä melontaretkistä.
Kanooteissa on tilaa useammalle henkilölle, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan ryhmille ja perheille. Kanootti tarjoaa suuremman vakauden, joten se sopiva rentoon melontaan ja aloittelijoille.
Wellstersin LUONTO VOITTAA AINA ®- vuokraamon kanootit on varusteltu kahdella, kolmella ja neljällä istuimella sekä vinyylilaidoilla.
Kanootti tarjoaa hyvän kantavuuden ja sopii useamman henkilön sekä retkeilyvarusteiden kuljettamiseen.

SUP-MELONTA – MUKAVA TAPA VESILLÄ LIIKKUMISEEN

SUP-melonta tarjoaa yhdistelmän hauskuutta, rentoutumista ja koko kehon treeniä.
Wellstersin LUONTO VOITTAA AINA ®- vuokraamon SUP-laudat helppoja hallita.
Suppaillen voit kokea mukavan tavan liikkumiseen ja tutkailla vesistöjä uudesta näkökulmasta.

SUP-LAUDAN VALINTA

Sup-laudan valintaan vaikuttaa käyttäjän paino, käyttötarkoitukset ja toiveet.
Wellstersin vuokraamon henkilökunta opastaa Sinua sopivan laudan valinnassa.
Vuokraamostamme löydät laajan valikoiman erilaisia SUP-lautoja, kovia ja ilmatäytteisiä malleja.
Ilmatäytteiset laudat ovat erinomainen valinta aloittelijoille, koska ne ovat hieman vakaampia. Kokeneemmille suppaajille voi oikea valinta olla mallistomme kova lauta.
Jos olet vasta-alkaja, suosittelemme ottamaan Wellstersin LUONTO VOITTAA AINA ®- SUP-melonnan alkeiskurssin. Kurssilla opit SUP-lautailun perusteet,  pääset kokeilemaan eri SUP-lautamalleja ja löydät itsellesi sopivan laudan tuleville melontaretkillesi.

SUP-laudan lisäksi varustukseen sisältyy mela, karkuremmi, melontaliivi ja melontakartta.


MELONTAREITIT STRÖMFORSIN RUUKISSA

Strömforsin ruukki ja Kymijoen läntisin haara tarjoaa monipuolisia melontareittejä keväästä syksyyn. Olitpa vasta-alkaja tai kokenut meloja, löydät täältä sopivan reitin.


KYMIJOEN OPASTETUT MELONTARETKET – STRÖMFORSIN RUUKKI 

Koe Kymijoen ainutlaatuinen kauneus Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ® -opastetuilla melontaretkillä Strömforsin Ruukissa.
Jos Sinulla ei ole vielä kokemusta melonnasta tai ajatus omatoimisesta melontaretkestä sekä reittivalinnoista hieman jännittää, ei hätää! Kokeneet oppaamme varmistavat, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen ja pääset tutustumaan upeaan jokimaisemaan huolettomasti ja turvallisesti.
Voit valita opastetun jokiretken tai yhdistää opastetun melontaretken ja Laawu Wellstersin elämysmajoituksen upealla elämysristeilyllä.
Anna melonnan viedä Sinut mukanaan ja koe kauniit maisemat Kymijoen läntisen haaran, Saarelan suojelualueen ympäristössä, Strömforsin Ruukissa.

Tutustu tarkemmin Wellstersin LUONTO VOITTAA AINA ® -palveluihin ja varaa unohtumaton matka Strömforsin Ruukkiin yhdistettynä ainutlaatuisiin melontakokemuksiin.

img-2

JOKIRETKET

Koe melontaseikkailu Kymijoen läntisen haaran ainutlaatuisessa tunnelmassa! Kokeneet oppaamme vievät Sinut melontaretkille Saarelan suojelualueen upeille reiteille. Liity seuraamme ja löydä alueen lumoava kauneus kajakin, kanootin tai SUP-laudan kyydissä!

img-3

ELÄMYSRISTEILYT

Löytäkää luonnon kauneus sekä kiireettömyys ja astukaa mukaan LUONNON LUKSUSTA-elämysretkelle. Opastetulla melontaretkellä tutustutte Kymijoen upeisiin maisemiin ja yövytte Laawu Wellsters -elämysmajapaikassa, joka on rakennettu lautalle melontareittimme varrelle.

img-4

YKSITYISOPASTUS SUP-LAUTAILUUN

SUP-ohjaajamme yksityistunnit sopivat hyvin, kun haluat opetella suppailua omaan tahtiin, henkilökohtaisemmalla opastuksella ja Sinulle sopivalla ajalla. Kurssin avulla saat hyvän ja turvallisen pohjan suppailuharrastuksen aloittamiselle.

Retkivälinevuokraamo

RETKEILYVÄLINEVUOKRAUS

Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA ®-palvelu tarjoaa Sinulle, perheellesi ja ryhmällesi välineet myös omatoimiseen retkeilyyn. Ihastele jokimaisemia kanootin, kajakin ja sup-laudan kyydistä. Pyöräilyreittejä voit testailla fatbikella.

Kirmusaaren kierroksella voit tutustua historialliseen Savukosken siltaan.

MELONTAREITIT

Wellstersin LUONTO VOITTAA AINA ® -melontareitit Strömforsin Ruukissa tarjoavat keväästä syksyyn monipuolisia elämyksiä erilaisine reittivaihtoehtoineen kaiken tasoisille melojille. Melontaa voit harrastaa SUP-laudalla, kanootilla tai kajakilla kauniissa ympäristössä.

img-7

TYÖHYVINVOINTI

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara, jonka panos on ratkaisevan tärkeä toiminnan jatkuvuudelle. Tiimityö ja yhteiset hetket Strömforsin Ruukin upeassa ympäristössä vahvistavat sitoutumista ja edistävät menestystä.

Ota yhteyttä