img-2

LIITY GOLD CLUB – JÄSENEKSI

Kustannustehokkain tapa saada liikunta- ja hyvinvointikokemus on liittyä Wellstersin Gold Club -jäseneksi.

Nauti rajoittamattomasta harjoittelusta yksityisellä kuntostudiollamme aukioloaikojemme puitteissa. Salilla on korkeintaan kolme muuta harjoittelijaa, jolla varmistetaan rauhallinen ja yksityinen harjoitteluympäristö.

Hyödy myös alennuksista muihin Wellsters Oy:n LUONTO VOITTAA AINA® -liikuntapalveluihimme edulliseen jäsenhintaan, ja saat asiantuntevaa valmennusta hyvinvointipolullasi.

Jäsenyyden edut:

  • Rajoittamaton harjoittelu: Käytössäsi on yksityinen kuntostudio, mihin voit varata treeniaikasi kätevästi kalenteristamme.
  • Ilmainen valmennustapaaminen: Henkilökohtainen valmennus auttaa Sinua saavuttamaan tavoitteesi.
  • Gold Club -alennukset: Nauti kaikista liikuntapalveluistamme 20%:n alennuksella.

Liity kanta-asiakasryhmäämme:

  • Ole osa kasvavaa kanta-asiakasryhmäämme ja ansaitse terveyttä ja hyvinvointia kanssamme.

Jäsenyyden hinta:

  • Wellsters Gold Club -jäsenyys on saatavilla vain 420 euron vuosimaksulla.

TILAA TÄSTÄ 

ERIKOISETUUS 15.4.-31.5.2024:

  • Liity Gold Clubiin erikoishintaisena 365 eurolla/vuosi – vain yhden euron päivähinnalla! Tarjous voimassa 15.4.-31.5.2024.
  • Maksaessasi käytä koodia KEVAT24

Liity Wellsters Gold Club -jäseneksi nyt ja aloita matkasi kohti terveempää ja vahvempaa minääsi!

Huom: Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten hyödynnä se ennen päättymistä.

Valitse elämäntapamuutoksesi tueksi kokenut Wellstersin valmentaja ja aloita matkasi kohti terveellisempää ja energisempää elämää!

PT-PALVELUT

Mahdollistamme Sinulle erityisen kokonaisuuden, jolla saavutat energisemmän arjen, nostat hyvinvointisi uudelle tasolle Sinulle sopivalla tavalla ja vauhdilla. Samalla nauttien siitä mitä teet.

Wellstersin kuntostudiolla treenaat yksityisesti valmentajasi kanssa tai omatoimisesti tiloissa, jossa kanssasi on samanaikaisesti korkeintaan kolme kuntoilijaa.

KUNTOSTUDIO

Treenaa yksityisesti valmentajasi kanssa tai omatoimisesti tiloissa, jossa kanssasi on samanaikaisesti korkeintaan kolme kuntoilijaa. Käytössäsi on uudet laadukkaat kuntosalilaitteet, vapaat painot sekä suuri nurmimattoalue toiminnalliseen harjoitteluun.

Ota yhteyttä